Aromă de vanilie neagră de la Bottega Verde

Bună draga mea!

Am început săptămâna cu produse pentru păr de la Bottega Verde şi o încheiem tot cu acest brand, dar de data aceasta cu produse pentru corp, mai exact un set cadou ce conţine de gel de duş şi cremă de corp cu vanilie neagră. Gelurile de duş pentru mine pot fi oricâte, pentru îmi place am în baie cel puţin 2 sau 3 astfel de produse deschise, pe care le folosesc în funcţie de dispoziţia pe care o am. Deşi îmi plac aromele fructate şi uneori cele fresh, ambalajul este cel care m-a făcut aleg varianta cu vanilie neagră. Am fost bineînţeles şi curioasă cu privire la aroma acestui produs, aşa le-am testat încă de când le-am primit.

Şi am ales o variantă bună, care îmi place, pentru nu este nici foarte dulce, dar nici banală, precum multe alte arome ale gelurilor de duş din comerţ. Mie personal îmi plac produsele Bottega Verde şi sunt curioasă încerc şi mai multe produse.

gel-de-dus-vanilie-neagra-bottega-verde-dozaregel-de-dus-vanilie-neagra-bottega-verde-descriere

  • Gel de duş catifelat Bottega Verde cu vanilie neagră – 400 ml

Acest gel de duş este întradevăr catifelat, lasă pielea parfumată şi deloc uscată. Face spumă multă, aşa este pe placul meu! Îmi place recipientul, iar dozarea se face uşor, fără  pui mult produs din prima şi iroseşti. Cam două dozări îmi sunt suficiente pentru un duş relaxant şi cred s-ar comporta foarte bine şi ca un spumant de baie, însă nu l-am încercat aşa. Cei 400 ml sunt pe placul meu, pentru mie îmi plac gelurile de duş în recipiente mai mari, deci este şi spornic. Preţul pentru acest gel de duş este de 19 lei, redus de la 32 de lei, aşadar preţul redus este foarte bun, din punctul meu de vedere.

crema-de-corp-vanilie-neagra-bottega-verde-dozare

  • Cremă de corp hrănitoare Bottega Verde cu vanilie neagră – 200 ml

Crema de corp are o consistenţă de emulsie, cu o textură moale de culoare albă, ce te învăluie în parfumul vaniliei negre. Se aplică foarte uşor, o masez în piele puţin şi se absoarbe repejor, dar am sesizat un miros puţin ciudăţel la final – o fi de la notele de vârf ale produsului. O am mereu pe noptieră, pentru în ultima perioadă simt nevoie de extra-hidratare.

  • Note de vârf: flori de vanilie, lapte de cocos, boabe de cafea.
  • Note de mijloc: fructate, florale: tuberoze, flori de heliotrop, piersică şi zmeură.
  • Note de bază: mosc, patchouly, malţ, coajă de vanilie şi lemnoase.

gel-de-dus-crema-corp-bottega-verde-vanilie-neagra

În continuare poţi beneficia de reducerea de 10% la comenzile Bottega Verde: codul este LOREDANA şi trebuie îl introduci înainte finalizezi comanda.

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

6 thoughts on “Aromă de vanilie neagră de la Bottega Verde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: