Apă micelară românească cu alantoină GreenLab

Bună, draga mea!

Despre produsele românești GreenLab am mai vorbit pe blog, pentru că ei au fost drăguți să îmi ofere șansa să le testez. Despre celelate 3 produse disponibile am scris o recenzie (îngrijirea tenului cu produse românești), așa că te rog să o citești, dacă vrei să afli părerea mea despre ele, dar și experiența mea cu ele. Apa micelară GreenLab este primită în cadrul aceluiași eveniment, despre care am tot menționat și pe blog și în mediul online #SpringBeautyEvent.

Produsele GreenLab nu conțin materii prime provenind din uleiuri minerale, parafine sau vaselină sintetică, aditivi sau parfumuri sintetice, coloranți sau agenți de conservare sintetici. Alantoina este un ingredient care accelerează regenerarea. Rolul ei principal este de a proteja și trata pielea iritată și uscată, prin accelerarea procesului de regenerare celulară și menținerea unui nivel optim de hidratare. Apa micelară este un produs excelent pentru reglarea sebumului fără a usca sau irita pielea, aceasta recăpătându-și elasticitatea, luminozitatea și prospețimea.

Apa micelara cu alantoina GreenLab

Apa micelară GreenLab este ideală și pentru tenurile sensibile, are 150 ml și costă 23 de lei. Un preț chiar decent, mai ales că vorbim despre un produs românesc. Chiar dacă i-am descoperit și câteva puncte slabe, dacă pot să le numesc așa, merită încercată, dar asta vei putea decide tu după ce vei citi recenzia mea.

Este ideală pentru demachierea tenului, a ochilor și a buzelor, așadar este un produs de tip 3 în 1. Curăță delicat tenul de machiaj și impurități, datorită micelelor din compoziție. Într-adevăr, pot spune și eu că demachiază delicat tenul, buzele, ba chiar și mascara a îndepărtat-o ușor. Îmi place modul de dozare, pentru că nu risipesc produs și nici nu curge pe lângă. Și îmi place că nu usucă tenul.

Câteva lucruri care nu îmi plac ar fi mirosul ciudățel și faptul că lasă tenul cam lipicios. Dacă privesc partea plină a paharului, pot spune că e un lucru bun totuși, pentru că nu mai sar peste etapa următoare. Faptul că lasă tenul lipicios, mă obligă să merg să mă spăl cu un gel de curățare blând, lucru care este de fapt chiar indicat atunci când te demachiezi cu o apă micelară.

Așa că, indiferent cât de obosită sau fără chef aș fi, merg să mă spăl cu un gel de curățare blând, urmând ca apoi să aplic și alte produse și tratamente. Practic, îmi realizez o rutină completă, așa cum îmi place mie.

Puncte forte

 • produs românesc
 • recipient friendly
 • ușor de dozat
 • preț prietenos
 • îndepărtează delicat machiajul și impuritățile acumulate pe timpul zilei
 • ideal pentru ten, buze și ochi
 • ideal și pentru tenurile sensibile
 • nu irită tenul și nici ochii
 • nu usucă tenul

Puncte slabe

 • lasă tenul lipicios
 • miros ciudățel

Apa micelara romaneasca GreenLab

Lista de ingrediente

Water, glycerin, polygyceryl-4 caprate, benzyl alcohol, chlorphenesin, sodium benzoateallantoin.

Verde – ingredient bunalbastru – ingredient foarte bun, gri – ingrediente pe care nu le-am găsit.

micelara GreenLab pentru fata, ochi, buze

Acum, că ai ajuns la finalul articolului, ai putea să îmi spui dacă te-ar tenta să încerci produsele românești de la GreenLab și dacă le vei da o șansă?

Mulțumesc pentru vizită și nu uita că orice părere contează!

Cu drag și stimă, Lory!

Comments

comments

4 thoughts on “Apă micelară românească cu alantoină GreenLab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer