Alb şi negru – definiţia eleganţei

Bună draga mea!

Sunt foarte entuziasmată şi încântată îţi arăt o nouă rochie deosebită! Încă de când am văzut-o pe site mi-am spus: “Ah, cu rochia asta trebuie ajung la Mogoşoaia, pentru poze!” Şi iată Universul mi-a confirmat acest lucru şi pentru prietena mea Irina a făcut cununia religioasă la biserica din incinta palatului Mogoşoaia, m-am pregătit puţin şi am pornit la drum spre destinaţie. Îi mulţumesc încă de la început iubitului meu logodnic, pentru aportul mare pe care îl aduce blogului meu, mai din umbră!

Rochia de la SheIn am primit-o destul de repede (cred într-o săptămână jumătate) şi a ajuns prin curier, direct acasă. Well, la o zi după ce am primit acest colet am aflat nu se mai fac livrări în România – mutumim, poşta română! Tristeţe mare, pentru sunt muuuulte haine frumoase pe site, dar sperăm totul se va reglementa curând! Te ţin la curent cu informaţii despre acest subiect! Rochia alb-negru este întradevăr specială şi m-am simţit ciudat de bine purtându-o! De ce spun ciudat de bine? Pentru este o rochie de toamnă totuşi, este destul de grea, însă am atras priviri…adică, uităte şi tu la ea puţin mai atent (click pe poze pentru mărire)!

Partea de sus este din dantelă neagră brodată şi vine fixă pe braţedacă ai avea mâinile puţin mai groase, cred mărimea M ar fi mică pentru tine. Însă pentru mine e chiar ok, ba chiar în talie pare puţin măricică, însă bucur mult am ales mărimeaşi nu S. Se închide cu fermoar la spate. Îmi place nu trebuie îmi fac griji se vede sutienul negru, ba chiar bretelele se văd, însă nu deranjează deloc acest aspect. Are acea întăritura în zona bustului care ajută mult la purtarea unui sutien. Aşa cum se vede şi în poze, este puţin mai scurtă în faţă şi mai lungă în spate, un stil de rochie care atrage de mult timp şi mai am câteva rochiţe în acest stil.

Nu ştiu descriu materialul rochiei din partea de jos, partea albă, însă este unul greu, care nu lasă apă treacă – am observat asta când am călcat-o (Vali spune nu este neopren, însă eu cred e ceva asemănător). Îmi plac la nebunie faldurile şi modul în carepică” pe mine! Am ales o pereche de sandale negreu cu tocul mic şi bineînţeles dacă vrei puţină culoare, atunci vei putea opta pentru un clutch colorat – argintiu, auriu sau chiar într-o culoare neon. Am încercat îmi fac un coc, pentru că m-am gândit e mai fain la această ţinută, însă sigur nu am reuşit singurăAlina e plecată la mare şi e greu fără ea, pentru mereu ajută cu coafura. Nu mai am ce spun despre această rochie, decât faptul alb şi negru sunt întradevăr culorile ce definesc eleganţa, cel puţin în cazul rochiei de faţă. Şi preţul….preţul este extrem de mic pentru această piesă vestimentară. Nu cred vei găsi într-un magazin fizic o astfel de rochie la un preţ atât de mic! Tu ce spui?

rochie-eleganta-shein-dantela-alb-negrurochie-eleganta-shein-alb-negrurochie-eleganta-shein-alb-negru-mogosoaiarochie-eleganta-alb-negru-shein rochie-eleganta-shein-dantela-neopren-alb-negru rochie-eleganta-superba-alb-negru-shein

Sandale: Random – asemănătoare AICI şi AICI

Rochie: AICI

rochie-eleganta-shein-detalii-dantela rochie-eleganta-shein-detalii-dantela-spate rochie-eleganta-shein-detalii-rochie-alba-neopren rochie-eleganta-shein-superba-la-poarta-mogosoaiarochie-eleganta-shein-superba-poarta-mogosoaiarochie-eleganta-shein-domnita-la-palat rochie-eleganta-shein-negru-alb rochie-eleganta-shein-negru-alb-palat rochie-eleganta-shein-superba

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

14 thoughts on “Alb şi negru – definiţia eleganţei

  1. Lovely pictures, iar locatia este de vis!
    Imi place mult rochita. Pupici

  2. Foarte frumoasă rochița și foarte bună ideea de a fotografia ținuta la Mogoșoaia, se potrivește perfect în peisaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: