Ajutoare pentru gene și sprâncene – Bonilash

Bună, draga mea!

Cred că ne-am dori să ne trezim cu gene foarte lungi și cu volum, însă nu toate ne putem bucura de acest privilegiu. Și cred că fetele care au sprâncene deschise la culoare, subțiri și aproape inexistente și-ar dori și ele să se trezească, să se uite în oglindă și acestea să fie mai groase, mai dese și mai colorate. Dacă ești o persoană care are gene lungi, cu volum și sprâncene dese , lucky you. Noi, celelalte, te invidiem! :))

Lăsând gluma la o parte, eu chiar mă lupt cu această problemă zi de zi. Gene scurte, deschise la culoare, aproape inexistente și sprâncene subțiri, blonde și ele. Dar asta e situația – mă conformez și mă folosesc de produse de machiaj pentru a ascunde aceste mici nemulțumiri. Și uneori apelez și la vopseaua de sprâncene, căci îmi place foarte mult efectul pe care îl obțin, așadar sunt mulțumită de rezultat (vezi clipul demonstrativ pe canalul meu de YouTube – ).

Iar pentru stimularea creșterii acestora, atât a genelor, cât și a sprâncenelor, am testat deja faimoasele seruri Bonilash. Ambele le-am primit la evenimentul din primăvară, #SpringBeautyEvent. Eu am început să le folosesc o perioadă chiar de atunci, însă având un deces în familie, am întrerupt utilizarea lor. Nu pentru că ar fi fost interzis sau așa ceva, ci pentru că nu îmi stătea gândul la asta.

Țin minte că în momentul utilizării lor, am observat rezultate, așadar ele nu au întârziat să apară. Dar trebuie să menționez faptul că aceste rezultate se văd atât timp cât folosești produsele. Așa că nu te aștepta să le folosești câteva luni, după care genele și sprâncenele tale să fie cele mai dese, cele mai lungi și cele mai frumoase o viață. Nu cred că s-a inventat un astfel de produs minune.

În cele ce urmează, vreau să analizez puțin ambele produse. Vei citi cu siguranță pe internet atât păreri pro, cât și păreri contra, iar asta pentru că se pare că nu funcționează la fel pentru toată lumea. Ceea e de așteptat, într-un fel. Pentru că…da –  acum urmează partea în care îți spun iar că suntem diferite, avem nevoi diferite, iar organismul reacționează diferit de la o persoană la alta.

Bonilash - ser pentru stimularea cresterii genelor

Bonilash – ser pentru stimularea creșterii genelor

Serul are la bază substanța activă Bimotoprost – un stimulent eficient pentru creșterea genelor, ce are efect pozitiv asupra lungimii și grosimii genei, a creșterii numărului de gene, a fortificării și a sănătății lor, precum și asupra intensității culorii naturale a genelor. Ingredientele atent selectate ale serului întăresc fibra și rădăcina firului și amplifică sinteza keratinocitelor din rădăcina acestuia, ajutând la îmbunătățirea aspectului și stării genelor, la accelerarea creșterii lor și la îngroșarea structurii firelor.

Trebuie să eviți contactul cu globul ocular. Dacă se întâmplă asta, clătește bine cu apă caldă. De asemenea, produsul nu se recomandă a se folosi pe pielea iritată sau deteriorată. Dacă există iritații, trebuie să întrerupi tratamentul cu acest ser. Este posibil să fii alergică la un anume ingredient, așa că te poți adresa chiar si unui medic specialist. Serul Bonilash NU se folosește în timpul sarcinii, alăptării sau chimioterapiei.

Se aplică seara, după demachiere, pe pleoapele curate și uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ținând pleoapa închisă. Nu se aplică pe linia genelor de jos, iar dacă porți lentile, acestea trebuie scoase înainte de a aplica serul.

Bonilash - ser pentru gene

Experiența mea cu serul Bonilash pentru gene

Am citit instrucțiunile și modul de utilizare și apoi am început să aplic produsul așa cum se recomandă. După câteva utilizări am observat că genele mele sunt puțin mai lungi, mai dese, însă pentru că am tot întrerupt tratamentul din diverse motive, nu am văzut dacă întărește firul de păr sau dacă au crescut mai multe gene. Și nu am observat că s-a intensificat nuanța acestora – la ce blonde sunt, ar fi trebuit să observ ceva, nu? Îți mai dai seama că acest produs oferă rezultate atunci când aplici mascara.

Ambalajul acestui ser este argintiu, are o periuță exact cum are un eyeliner lichid, costă undeva la 93 – 120 de lei și se găsește în farmacii. Deși are doar 3 ml, este suficient pentru poate mai bine de 2 luni de utilizare, nu curge, este incolor și nu are miros. Sunt sigură că ajută la regenerarea genelor și la regenerarea fibrelor firului, DACĂ este folosit seara de seară, cel puțin 6 săptămâni. Un lucru pe care vreau să îl precizez cu privire la utilizarea lui este că uneori eu am simțit că mă ustură ochii de la el. Și nu cred că este din cauza aplicării, căci nu l-am băgat în ochi. Oi fi avut eu niște zile mai sensibile, nu știu. Mai am și acum puțin produs, așa că îl voi folosi până la ultima picătură, cum s-ar spune.

Lista de ingrediente

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Bimatoprost, Silk Amino Acids, Biotinoyl Tripeptide-1, Biotin, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Phenoxyenthanol, Ethylhexylglycerin.

Bonilash pentru sprancene

Bonilash – ser pentru sprâncene

Serul are la bază o substanță activă care stimuleaza creșterea și îndesirea părului – Bimotoprost. Compoziția sa, îmbogățită cu ingrediente precum proteine de mătase, biotină (vitamina H), întărește fibra și rădăcina firului de păr și crește sinteza keratinocitelor, îmbunătățind rapid aspectul și starea sprâncenelor, le accelerează creșterea, îndesindu-le și îngroșând structrua firelor de păr. Complexul natural din 11 plante, caracteristic pentru medicina Orientului Îndepărtat îmbunătățește circulația sanguină, reducând căderea părului și stimulând creșterea acestuia.

Produsul nu se recomandă a se folosi pe pielea iritată sau deteriorată. Dacă există iritații, trebuie să întrerupi tratamentul cu acest ser. Este posibil să fii alergică la un anume ingredient, așa că te poți adresa chiar si unui medic specialist. Serul Bonilash NU se folosește în timpul sarcinii, alăptării sau chimioterapiei.

Se aplică seara, după demachiere, pe pielea curată și uscată. Se aplică dinspre interiorul către exteriorul sprâncenelor sau pe zonele care necesită îndesire.

Bonilash - ser pentru sprancene

Experiența mea cu serul Bonilash pentru sprâncene

Și tratamentul cu acest ser a fost întrerupt din aceleași motive menționate mai sus, însă mai am fooarte puțin produs de folosit. Eu am goluri în sprâncene și uneori parcă nu îmi mai creșteau. Însă la utilizarea acestui ser am observat că acestea încep să fie mai frumoase, mai pline, iar anumite goluri s-au estompat. Așa că eu sunt de părere că Bonilash este un produs eficient, însă este nevoie să nu întrerupi utilizarea lui, odată ce decizi să îl folosești.

Ambalajul este auriu, are o pensulă care seamănă mult cu cea a corectoarelor lichide, iar cei 3 ml sunt suficienți pentru un tratament complet. În acest moment sprâncenele mele arată binișor, însă clar este loc de mai bine. Așa că voi avea grijă să îl consum în întregime.

Lista de ingrediente

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Propanediol, Silk Amino Acids, Sophora Flavescens Root Extract, Capsicum Annuum Fruit Extract, Lycium Chinense Fruit Extract, Camelia Sinensis Leaf Extract, Angelica Gigas Root Extract, Angelica Dahurica Root Extract, Rubus Coreanus Fruit Extract, Morus Alba Root Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Biotin, Bimatoprost, Panthenol, Biotinoyl Tripeptide-1, Sodium Chloride, Phenoxyenthanol, Ethylhexylglycerin, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Triethanolamine.

seruri Bonilash pentru gene si sprancene

Ca și concluzie, eu spun că vei avea rezultate folosind aceste seruri. Trebuie doar să nu întrerupi tratamentul (așa cum am făcut eu) și să fii atentă la schimbările care nu vor întârzia să apară. Dacă chiar și eu, cu întreruperile făcute, am văzut rezultate, nu am cum să nu mă gândesc că acestea ar fi fost și mai bune dacă aveam continuitate. Dar te rog să iei aminte la toate instrucțiunile și recomandările din instrucțiuni și să nu te aștepți ca peste noapte să se producă magia. Este nevoie de puțin timp pentru ca “ingredientul minune” să își facă treaba. Și un alt lucru pe care e musai să îl menționez este că efectul final nu ține o viață. Nicidecum! Însă atât timp cât îl vei folosi, genele și sprâncenele tale vor arăta mai bine, mai pline, mai dese.

Tu ai folosit aceste seruri? Le-ai cumpăra?

Bonilash - seruri pentru gene si sprancene - aplicare

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “Ajutoare pentru gene și sprâncene – Bonilash

  1. Hmm, la cat de sensibili sunt ochii mei, mi-ar fi placut sa ma dau o data pe gene, si poc~ sa le am dese si lungi, ca prin magie! Cum ar fi asta? :))
    Stiu cum e sa vrei sa te dai zi de zi, dar uneori oboseala iti mai taie din chef si sari peste anumite produse. Tu oricum ai ochisorii frumosi, iar daca te-ai tine scai de tratamentul pt gene, cred ca nici n-ai mai avea nevoie de rimel :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer