5 rochii colorate pentru vară

Bună draga mea!

Ce spui? Vine vara? Putem începe purtăm haine colorate, putem începe purtăm haine diferite, pe care poate în mod normal nu le-am purta? Putem încerca ne schimbăm puţin garderoba, putem readuce zâmbete şi putem atrage priviri şi admiraţie? Se spune  haina face pe om, însă eu cred totul stă în atitudine! Dacă ai atitudinea corectă, dacă ai încredere în tine, atunci eşti gata schimbi ceva şi începi porţi rochiţe colorate în această vară! Şi dacă încă nu ai curaj, te invit admiri următoarele rochiţe colorate pentru vara lui 2016, care mi-au atras atenţia în mod deosebit.

De ce le-am ales pe ele? Datorită materialelor lejere, datorită culorilor puternice pe care le au şi pentru îmi inspiră o stare de bine, doar uitându la ele! Pot fi purtate la un botez, la un eveniment în familie, la un cocktail, la o ieşire cu fetele,la o plimbare cu iubitul; pot fi purtate la o plimbare cu vaporaşulAi înţeles ideea!

Important este te simţi bine cu tine însăţi, îţi oferi un boost de încredere, începi schimbi ceva în garderoba ta, mai ales dacă este monotonă şi tristă! Este momentul ieşi puţin din tiparul de zi cu zi şi începi atragi priviri, fii admirată, pentru da! Eşti FRUMOASĂ!

* Pentru mai multe poze şi detalii despre rochiţele alese, te rog dai click pe cuvintele roz de sub poze şi de asemenea te rog îmi spui părerea ta despre acest subiect. îmi laşi în comentarii părerea ta despre rochiţele alese şi despre ce anume teface te simţi mai bine, mai încrezătoare, mai veselă!

rochie-lunga-rosie-shein
Rochie lungă roşie
rochie-lunga-verde-shein
Rochie lungă verde
rochie-lunga-portocalie-shein
Rochie lungă portocalie
rochie-scurta-galbena
Rochie scurtă galbenă
rochie-scurta-albastra
Rochie scurtă albastră

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

8 thoughts on “5 rochii colorate pentru vară

  1. Frumoase rochitele…pe prima am comandat-o si eu. Abia o astept si sper sa imi vina bine 😀
    Pupicei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: