4 produse preferate Essence

Bună, draga mea!

Astăzi avem un articol nou cu produse preferate, de data asta vorbim despre Essence, un brand cu prețuri mici, dar cu produse bune. Și pentru că am încercat mai multe produse Essence (sper că ai văzut clipul cu noutățile de toamnă), m-am gândit să împărtășesc cu tine cele 4 produse Essence care mi-au plăcut foarte mult! Pe lângă magazinul online unde am găsit produsele lor și la care am lăsat linkuri, trebuie să știi că vei găsi produsele și în drogheriile DM, dar și prin hypermarketuri.

Prețurile sunt cele recomandate, însă ele pot varia de la un magazin la altul. În orice caz, prețurile produselor Essence mi se par cele mai mici de pe piață. Dar cred că se pot compara ca și calitate cu branduri mai scumpe, pentru care plătim de multe ori numele…căci știm că pentru multe produse plătim brandul. Și asta este valabil nu doar în privința produselor de machiaj. Dar să revenim la articolul zilei și să îți arăt produsele!

Creion de buze si ruj Essence

  • Soft Contouring Lipliner – nuanța 11
  • Ruj Ultra Last Instant Colour – nuanța 05

Împreună sunt o combinație perfectă, ce rezistă pe buze cam 4-5 ore. Creionul de buze este foarte ușor de aplicat (mi-am mai luat 2 nuanțe de aici, cu doar 5.5 lei bucata), alunecă pe buze și la prețul ăsta, merită clar încercate. Să vedem cum se comportă la ascuțire, pentru că aici de obicei am întâmpinat probleme cu multe creioane care nu sunt retractabile…fie ele de ochi sau de buze. Rujul este cremos, nu usucă buzele, sunt mai multe nuanțe disponibile și pentru prețul lor (le-am găsit cu 10 lei bucata aici) sunt mișto!

Instant Volume Boost Mascara Essence

  • Instant Volume Boost Mascara

Peria este una clasică, de plastic și deși la început nu mi-a plăcut pentru că era prea lichidă formula, folosindu-l mai des, a început să îmi placă mai mult. Oferă volum, iar eu am nevoie de așa ceva, însă am nevoie și de alungire și separare. Această mascara încarcă puțin genele, dar pentru că oferă acel volum care îmi place, pot să spun că pentru prețul de 16.5 lei este o mascara bună (am găsit produsul aici). Există și varianta waterproof, dacă îți dorești.

Super Last Eyeliner Essence - Deep Black

  • Super Last Eyeliner – Deep Black

Știam de la Stella că acest eyeliner este foarte bun și rezistent și într-adevăr, este un eyeliner lichid super mișto, mai ales pentru prețul său foarte mic (îl găsești aici). Este destul de ușor de aplicat, însă ai nevoie de puțină îndemânare, ca la orice alt tuș lichid. Pensula este subțire și îți permite să trasezi atât linii mai subțiri, dar și mai groase. Este negru intens și rezistent, însă spune că este și rezistent la apă, dar eu nu l-am testat în privința asta.

4 produse preferate Essence

PS: Linkurile din acest articol sunt de afiliere, dar accesându-le nu te influențează cu nimic, ci poți face o comandă ca oricare alta! Afilierea este un mod de a susține bloggerul pe care il apreciezi!

Tu ai încercat produsele de machiaj Essence? Ce preferate ai? Ce produse ți-ar plăcea să încerci?

Mulțumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

4 thoughts on “4 produse preferate Essence

  1. aveam si eu un rimel de la essence ceva rezistent la apa, era 11 ron dar mi-a placut tare mult chiar ar trebui sa imi iau din nou mai ales ca cel pe care il folosesc trebuie inlocuit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer