30 de lucruri despre mine

Bună, draga mea!

Pentru astăzi am pregătit un articol mai personal (parcă a trecut o veșnicie de când nu am mai postat astfel de articole) și am decis să împărtășesc cu tine 30 de lucruri random despre mine! Dacă vrei, poți să îmi lași în căsuța de comentarii și câteva lucruri random despre tine, să ne cunoaștem mai bine! Să începem! 🙂

*

 1. Numele meu este Loredana, am 30 de ani, sunt căsătorită de un an și locuiesc în București.
 2. Sunt născută în zodia Vărsător și îmi place să cred despre mine că “vărs” dragoste către oameni.
 3. Am un blog de 4 ani și puțin pe care scriu cu foarte mare drag despre produse cosmetice, despre produse de îngrijire, despre ținute chiar, recenzii de cărți sau lucruri mai personale.
 4. Pasiunea și dorința mea de a avea un blog au venit în urma unor colaborări de tip barter cu bloggerițe care nu au mai răspuns. Și pentru că trebuia să dau o situație după mai bine de 6 luni de colaborări, m-am supărat și am zis cât de greu poate să fie? Da, acum am un răspuns la această întrebare, însă în același timp am învățat că e frumos și elegant să comunici cu cei cu care colaborezi.
 5. Încă de mică mi-a plăcut să am grijă de mine. Exemplele mele în acest sens au fost mama și sora mea. Trebuie să ai grijă de tine, de părul tău, de unghiile tale, de pielea ta – sunt ale tale și trebuie să ai grijă de ele și să te iubești.
 6. De mic copil am visat la o casă în stil american. Explicații despre casa visurilor mele menționez în clip.
 7. Mi-ar fi plăcut foarte multe să fi terminat Universitatea de Limbi și Literaturi Străine, Facultatea de engleză-arabă. Mă gândesc să continui să studiez această limbă, deși nu văd neapărat o portiță pentru un job în acest moment, dar nu se știe niciodată ce oportunități ai în viață.
 8. Sunt obsedată de curățenie!
 9. Deși nu îmi place să calc, o fac foarte des. Săptămânal, câteva ore din viața mea se evaporă ca apa din fierul de călcat! :))
 10. O altă mică obsesie este de a face dușuri. De aceea consum și atât de multe geluri de duș! 😀
 11. Îmi place foarte mult cum îmi stă cu părul blond! Și sunt la al treilea balayage (în descurs de mai bine de 2 ani).
 12. Eu nu mă bronzez. Nu mă înnegresc, ci doar mă înroșesc, dacă nu mă dau cu cremă cu spf. Singura modalitate de a căpăta o culoare drăguță pe piele este autobronzantul.
 13. Nu ies din casă fără o cremă cu SPF. Excepții foooarte rare sunt când merg la mama și sunt cu mașina.
 14. Încerc pe cât de mult posibil să nu am desfăcute mai multe produse de același fel în același fel. Prea multe fonduri de ten, prea multe mascara, prea multe creme de față. Iar asta pentru că dacă testez un produs, vreau să îl folosesc o perioadă, să îmi dau seama ce face pentru mine, iar dacă amestesc multe produse, s-ar putea să nu îmi pot forma o părere subiectivă.
 15. Când eram mică nu-mi plăcea să citesc. Dar de vreo 2 ani am început să citesc în mașină, în drumul spre muncă și înapoi acasă. În acest fel simt că fructific cumva timpul pe care îl petrec în trafic și am impresia că trece mai repede.
 16. Când vine vorba de păr și coafuri, am două mâini stângi. Nu am îndemânare și nu am nici răbdare. Așa că rămân la a-mi îndrepta sau ondula părul,  la o coadă simplă sau împletită. Și rareori un coc.
 17. Îmi place să beau limonadă cu miere și puțină mentă.
 18. Îmi place foarte mult să gătesc cu soțul meu.
 19. Îmi place foarte, foarte mult să călătoresc. Mi-aș dori să pot face asta mai mult, iar zborul cu avionul mi se pare un lucru incredibil de frumos. 
 20. Am 9 nepoți. Și toți sunt băieți. Încă aștept o nepoțică.
 21. Îmi doream să devin medic veterinar. Iubesc extrem de mult câinii și caii.
 22. Deși iubesc caii, îmi este teamă să călăresc (nu știu cum am reușit să tai asta la montaj, în clip).
 23. Produsul meu indispensabil de machiaj este fără dar și poate mascara.
 24. Îmi place super mult să dansez. Nu am nevoie de o ocazie specială pentru a face asta (dacă mă urmărești pe Story ai văzut sigur că dansez des cu unul din acei 9 nepoței). Mi-ar fi plăcut să fi făcut dansuri.
 25. Nu sunt o persoană sportivă. Niciodată nu am fost. Nu îmi place nici sedentarismul, așa că am nevoie de mobilizare pentru o viață mai activă.
 26. Îmi place foarte mult să joc bowling.
 27. Îmi plac extrem de mult florile.
 28. Nu mă pot machia dacă nu mă spăl pe dinți! :))
 29. Îmi doresc să ajung în Capadoccia și să zbor cu balonul!
 30. Încă nu știu să înot. Îmi place apa, îmi place să mă bălăcesc, dar când sunt în apă și nu simt nisip sub picioare, mintea mea se blochează.

Sper că ți-a făcut plăcere să afli mai multe despre tine, așa că acum, e rândul tău să îmi povestești despre tine!

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “30 de lucruri despre mine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: