3 produse Melkior cu care să îți conturezi ochii

Bună, draga mea!

Când eram mai mică, îmi plăcea mult să îmi conturez ochii cu negru, pentru că știam că îmi scoate nuanța ochilor albaștri în evidență, însă pe atunci nu știam exact cum și când să fac asta. Dar anii au trecut și am mai învățat să mă machiez, atât cât să pot ieși din casă și să nu mă fac de râs. Și pentru că sunt mai multe moduri și produse în care îți poți contura ochii, am decis ca astăzi să vorbim despre 3 produse Melkior pe care le am și care mă ajută la conturul ochilor.

Cred că este cel mai cunoscut produs cu care îți poți contura ochii, indiferent că este vorba despre un creion negru sau colorat. După părerea mea este și cel mai ușor mod pentru a-ți trasa o linie la baza genelor, însă oricât de negru ar fi, rezultatul nu va fi atât de intens și precis precum la aplicarea unui tuș. Poți să îți conturezi și zona de sub ochi, așa numita waterline, pentru o privire mai pătrunzătoare.

Creionul khol de la Melkior are 1.14 gr și costă 22 de lei. Se ascute bine, este cremos, intens și ușor de aplicat, într-adevăr. Nu se întinde, însă pentru a fi sigură că rămâne întreaga zi unde îl pui, îl poți seta cu puțin fard în aceeași nuanță. Pe lângă acesta negru, eu mai am și Purple, Turquoise și Albastru,.

Creion de ochi khol MelkiorCreion de ochi khol Melkior - swatch

Îmi place mult acest produs! Reușește să îmi ușureze atât de mult munca cu privire la aplicarea liniei de tuș, încât a ajuns la preferatele anului. Acest cake eyeliner seamănă mult cu un fard de pleoape (are și oglindă, precum toate fardurile Melkior), se poate aplica și ca fard, adică uscat, dar și ca eyeliner și se poate cumpăra și în varianta de rezervă, pe care să o adaugi în paleta magnetică.

Este necesar să pui două picături de apă și să iei o pensulă, pe care să o treci prin produs. Mi se pare incredibil de ușor de folosit și de asemenea, mi se pare mai greu să dai greș cu linia aceea perfectă, după care toate tânjim. Poți realiza în câteva minute un contur frumos al ochilor, fără bătăi de cap.

Pe lângă nuanța Brown pe care eu o dețin, pe site mai există nuanțele Black și Prune. Este cremos, rezistent și foarte, foarte spornic. Mie îmi place nuanța maro pentru machiajele de zi, pentru că încălzește privirea, mai ales pentru tenul meu deschis.

Cake Eyeliner de la MelkiorCake Eyeliner de la Melkior brownCake Eyeliner de la Melkior cu oglindaCake Eyeliner de la Melkior brown-uscat vs umed

  • Gel Cream EyeLiner

Am fost încântată când am văzut că Melkior au lansat acest produs, așa că l-am prins la reducere și l-am cumpărat. Din păcate însă, este un produs care m-a dezamăgit. Nu prea am reușit să îl folosesc, pentru că era cam uscat, deci nu i se potrivește denumirea cream eyeliner.

Nu puteam să aplic produsul, pentru că nici nu se lua pe pensulă, dura mult până reușeam să îmi realizez o codiță, iar toate acestea se datorau faptului că nu era cremos. După câteva încercări și șanse pe care i le-am dat, am decis să mă despart definitv de el. Sunt curioasă dacă numai eu am nimerit aecst produs așa. Din ce am observat, nu se mai găsește pe site-ul Melkior.

cream gel eyeliner Melkiorcream gel eyeliner Melkior blackcream gel eyeliner Melkior - swatch

Acestea sunt cele trei produse Melkior pe care eu le-am testat pentru conturul ochilor și aș vrea să îmi spui dacă ai încercat și tu produsele și cum ți s-au părut!

* Unele linkuri din articol sunt de afiliere, însă dacă le accesezi, nu vei plăti nimic în plus la o posibilă comandă. Eu voi primi un mic comision din partea site-ului, iar ăsta este un mod de mă susține pe mine și blogul meu.

Mulțumesc pentru vizită și nu uita că orice părere contează! Te pup!

Comments

comments

4 thoughts on “3 produse Melkior cu care să îți conturezi ochii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: