3 piese vestimentare – 6 ținute diferite #BonPrixItsMe

Bună, draga mea!

Duminica trecută am publicat un nou clip pe YouTube cu câteva idei de ținute pentru acest sezon. Am primit o nouă comandă de la BonPrix în urmă cu ceva timp și din păcate, nu am apucat să le port prea des pe afară, fiind în autoizolare.
Dar mi-am dorit să nu trec peste această comandă și să îți arăt ce piese vestimentare mi-am ales de data asta. Câteva piese pe care sigur le voi purta cu drag și la toamnă, dar și anul viitor.

P.S. Pozele sunt făcute în etape diferite ale acestei perioade, iar videoclipul, cu alte propuneri, este realizat acasă, în camera care îmi servește ca birou sau cameră de filmat. Care nu este cel mai instagramabil loc, însă sper să îți placă propunerile mele.

https://www.instagram.com/p/CAQsCGQJo6n

Cel mai mult mi-am dorit o nouă geacă de piele. Mai am una tot de la BonPrix, dar maro purtată în această combinație (comandată în urmă cu vreo 2 ani, da și nu are nici un defect. Și chiar am purtat-o destul de des). Dar acum am vrut una neagră și mi-a fost destul de greu să aleg modelul ideal, însă până la urmă am luat cea mai bună decizie. Am purtat-o deja foarte des și cu siguranță este o piesă vestimentară pe care orice fată sau femeie ar trebui să aibă în șifonier. Cred că singura variantă de ținută care nu se potrivește cu această geacă este una cu pantaloni de trening.

Apoi m-am îndreptat către o rochie din tricot (comanda fiind făcută pe la sfârșitul lunii februarie, m-am gândit că o voi purta mai mult la birou). Am purtat-o o dată și la muncă, însă am apucat să fac câteva poze în parc, înainte de starea de urgență. Mi se pare mai potrivită varianta cu pantofi sport, este confortabilă, super drăgălașă cu acei ciucurei , iar lungimea este ideală pentru dorințele și preferințele mele. Din păcate acest model nu mai este disponibil, însă am lăsat link către categorie, unde sunt disponibile și alte modele frumoase.

Iar ultima piesă vestimentară aleasă a fost o fustă neagră cu cordon. Mi-a plăcut foarte mult în primul rând datorită lungimii, dar și pentru că mi s-a părut versatilă, putând fi purtată fără probleme atât într-o ținută sport, cât și una casual sau chiar mai elegantă. Ideală atât primăvara, cât și toamna și de ce nu, chiar și iarna. Am ales mărimea 36, care mi se potrivește foarte bine, materialul este chiar mișto, plăcut la atingere, nu s-a lărgit la spălat și nici nu s-a dus din culoare.

Cum ți se par alegerile mele? Care ținută este preferata din cele 6 prezentate (3 din poze și 3 din videoclip)?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer