3 moduri de a purta o rochie indiferent de anotimp

Bună, draga mea!

Atunci când nu știi ce să porți, alege o rochie. Este foarte ușor de integrat în multe ținute, este feminină și foarte șic. Mai ales dacă modelul ales este unul versatil și poți face multe combinații de ținute. Indiferent de anotimp.

Pentru că am aceasată rochie roșie cu buline albe de la Bonprix, pe care apropo, am purtat-o foarte des, m-am gândit să îți arăt 3 moduri în care eu am purtat-o în 3 anotimpuri diferite.

Vezi și alte articole din seria #TinuteleLoredanei

Poartă rochia ca atare

Fiindcă vorbim de o rochie, cel mai simplu mod este să o porți ca atare. Adică primăvara sau vara, cu o pereche de sandale, panfoti sport sau espadrile. Această rochie se combină frumos cu pantofi sport, dar si cu sandale simple. Așadar, iată primul mod simplu de purtare. Dacă vrei, o poți purta cu o geacă din denim, iar combinația te asigur că este minunată.

rochie_rosie_cu_buline_Bonprix_how_to_wear_in_spring_lorys_blog

Poartă rochia cu pulover deasupra

Pentru toamnă, aceeași rochie poate fi purtată cu un puloveraș deasupra și un pereche de ghete sau botine. Fie că alegi o geacă de piele deasupra sau poate chiar un trenci, va fi o ținută foarte drăguță și extrem de confortabilă.

rochie_rosie_cu_buline_Bonprix_how_to_wear_on_autumn_lorys_blog

Rochie de primăvară purtată iarna

Cel mai simplu mod în care o rochie mai subțire poate fi purtată și în sezonul rece este alături de un pulover mai gros, ghete sau bocanci, fular și de ce nu, o căciulă în aceeași culoare precum rochia. Și dacă te întrebi cum rezist iarna în rochii, am să îți spun un secret: port două dresuri, pentru a mă asigura că îmi este bine.

Și pentru că rochia are buline albe și am optat pentru un pulover alb, mi se pare că cea mai potrivită alegere este cu ghetele albe. O ținută pe placul meu, fiind confortabilă, feminină și super șic.

rochie_rosie_cu_buline_Bonprix_how_to_wear_on_winter_lorys_blog

Tu porți haine de primăvară în sezonul rece? Îți place să faci layering?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “3 moduri de a purta o rochie indiferent de anotimp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer