3 ani de Yoins + reduceri mari

Bună, draga mea!

Despre site-ul acesta Yoins am mai vorbit de blog, de mai multe ori, însă astăzi vreau să te anunț că ei împlinesc 3 ani de activitate, așa că în perioada 26.09 – 28.09.2017 vor avea reduceri mari, de până la 90%! Pe site îți vei petrece garantat câteva ore, căutând cea mai frumoasă rochie, cea mai mișto cămașă, vei avea parte și de gift cards, dar vei putea participa chiar și la niște concursuri aniversare.

Așa-i că sună tentant? Eu am petrecut pe site la fiecare comandă mai mult de 30 minute, pentru că înainte de a-mi pune în wishlist piesele vestimentare pe care mi le doream, a trebuit să analizez și tabelul de mărimi, valabil la fiecare articol în parte. Te mai poți inspira și cum să porți acele piese pe care ți le dorești, pentru că mulți clienți revin pe site și adaugă poze. Așadar poți evalua produsul după ce spun clienții, dar și după pozele reale ale articolelor dorite de tine, lucru care mi se pare chiar fain, pentru că știm că de multe ori hainele comandate online nu sunt mereu de o calitate excepțională și ne putem trezi cu surprize.

Eu îți spun sincer că nu am avut astfel de surprize, ba chiar am să îți arăt ce mi-am comandat de la ei până acum, am să pun și link către produs, să poți face astfel o diferență. Din prima comandă am primit o cămașă neagră, simplă, care nu era fină, din mătase sau așa ceva, era un fel de bumbac, pe care am purtat-o de câteva ori, iar din a doua comandă, primită luna aceasta, am nimerit un crop-top din dantelă, alb imaculat, absolut superb! Îmi pare atât de rău că îmi este mic, încât nu aveți idee cât mă oftic, mai ales că îmi doream o astfel de piesă în garderoba mea. Mărimea a fost M, dar cred ca datorită materialului nu mi se potrivește. Ca să vezi că e ușor să nu fii atent la măsuri, căci te ia valul când vezi articole superbe.

Am postat recent această ținută, iar rochia îmi place așa mult! Am ales mărimea S și îmi vine bine, deși mi-ar fi plăcut sincer să fie puțin mai lungă, dar chiar și așa îmi place tare mult și va ajunge sigur și la plajă, anul viitor, pentru că mi se pare că s-ar potrivi de minune! Știu că multe din voi ați admirat-o, așa că o găsiți pe site la vreo 70 de lei, iar comanda ajunge cam în două săptămâni. Eu am avut norocul să îmi ajungă la poșta locală.

Am purtat deja această cămașă de două ori și îmi place foarte mult. Îmi plac umerii goi, îmi plac volănașele de la manșetă, iar mărimea aleasă este perfectă pentru mine.

Această fustă o am de ceva timp și sigur o voi mai purta, tot asa, cu cizme lungi, pentru că mi se pare că fac o treabă foarte bună împreună. Îmi place combinația de culori, îmi place materialul, iar mărimea mi s-a potrivit de minune. Și vai, cât m-am distrat la această mică ședință foto!

Cămașa aceasta frumoasă am luat-o tot de pe acest site și mi-a plăcut tare mult. Atât culoarea, cât și cum arată în realitate, însă iată că nu am nimerit mărimea, pentru că nu am consultat foarte bine tabelul lor de mărimi.

Tu ai văzut piese vestimentare care te-au atras? Vei profita de promoțiile de pe site?

Mulțumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

10 thoughts on “3 ani de Yoins + reduceri mari

    1. E versatila – merge cu fuste, cu pantaloni si e chiar confortabila! Doar ca trebuie sa iti legi inainte bretelutele si fundele de la maini, daca nu are cine sa te ajute apoi! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer