10 cele mai vizionate clipuri de pe canalul meu de YouTube

Bună, draga mea!

Că îmi place să filmez și să încarc clipuri noi pe canalul meu de YouTube nu mai este o noutate. Și fac asta pentru că îmi place. În același timp, mi-am impus să postez săptămânal, iar pentru 2019 am câteva idei care sper să îți placă și să mă ajute să îmi cresc canalul mai mult.

Țin să menționez că apreciez foarte mult acele fete care postează mai des, care se ocupă de editat într-o manieră foarte mișto și atrăgătoare – eu încă nu am învățat să fac asta, pentru că de filmat nu e chiar atât de greu. Dacă știi ce și cum vrei să transmiți, jumătate de muncă este bifată. Problema mea începe mai mult în momentul în care încep editarea propriu zisă. Am grijă să tai părți care nu sunt atât de interesante, am grijă să pun câteva tranziții, să se facă trecerea de la o secvență la alta într-un mod mai plăcut. Apoi urmează să reascult totul, să mai tai dacă este clipul prea lung și să mă apuc de căutat muzică.

Ai spune că este un pas ușor, dar am descoperit că nu este chiar așa. Trebuie să știi ce vrei să transmiți prin muzica ta, trebuie să știi când să o lași mai încet, când să fie mai tare și multe alte astfel de detalii, așa că mi-am extins căutările în acest domeniu. Am renunțat o perioadă la Media Library din YouTube, de unde poți lua muzică fără probleme, fără să te stresezi că poți primi vreun advertisment de la YouTube. Știi și tu că domnului YT nu îi place să furi sau să împrumuți muzică fără să menționezi sursa.

Și am să îți (vând) dau un pont (dacă și tu faci clipuri și ești la început) – caută pe YouTube după denumirea No Copyright Music – vei găsi atât de multe piese, încât îți va fi și mai greu să alegi. Dar muzica este la un alt nivel, așa că poți apela cu încredere la melodiile pe care le găsești și este foarte important să menționezi ceea ce autorul dorește să fie menționat în clipul tău. Citește în descrierea clipului a cărei melodie o dorești – trebuie de obicei doar să dai copy-paste în descrierea clipului tău.

Și pentru că m-am lungit mai mult decât am vrut, iată cele 10 cele mai vizionate clipuri ale mele de pe YouTube din 2018. Și le voi menționa în ordinea postării, nu al numărului de vizualizări, căci acesta se mai schimbă.

După cum se poate observa destul de repede, cele mai vizualizate clipuri ale mele sunt cele despre Second-Hand și despre păr. Despre SH mai am de gând să vorbesc oricum, iar despre păr și coafuri trebuie să învăț eu pentru mine, în primă fază. Nici eu nu mă pricep foarte bine, dar sper să învățăm mai multe împreună.

De când am început canalul de YouTube am învățat multe și încă multe mai am de învățat. Thumbnail-urile parcă arată altfel acum, muzica am schimbat-o (după cum deja am menționat asta), acum am o lampă circulară la care apelez destul de des și uneori îmi este mai ușor să vorbesc, să mă exprim, alteori reiau o frază de multe ori. Ba chiar mi s-a întâmplat chiar să uit să apăs butonul REC, uneori mi-a murit bateria, alteori nu mă auzeam și lista poate continua. În orice caz, nu am de gând să renunț la a filma, atât timp cât îmi face plăcere. Și mulțumesc pentru toată susținerea de acolo!

Tu ce tip de conținut video consumi? Ce clipuri cauți cel mai des pe YouTube? La ce îți face plăcere să te uiți mai des?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer