Merită sau nu încercat balsamul demachiant Zero Reziduri de la Pupa?
Bună, draga mea!
Tot încercând multe ape micelare în ultimii 3 ani, mi-am dorit să încerc și alte metode pentru demachiere și alte produse pentru a realiza acest pas. Vorbind cu Romina si citind la ea despre câteva produse pe care ea le preferă, mi-a spus că la Pupa găsesc la reducere un balsam demachiant, așa că am dat o fugă până acolo și mi-am cumpărat balsamul demachiant zero reziduri cu 37 de lei (au avut promoție până la începutul lunii februarie).
Ce face mai exact balsamul demachiant și cum se folosește?
Balsamul demachiant este un produs blând și eficient care te ajută să te demachiezi seară de seară. Deși textura lui seamănă cu cea a untului de corp, acesta se transformă în cremă la contactul cu pielea. Curăță toate impuritățile și dizolvă machiajul, ba chiar este recomandat și pentru machiajele waterproof.
Așa cum am spus deja, la contactul cu pielea produsul devine cremos și ușor de folosit. Se ia o cantitate mică cu degetele, se masează puțin cu mâinile și se aplică pe ten. Are puterea de a dizolva machiajul în câteva minute, chiar și machiajul ochilor. Se îndepărtează cu apă călduță, așa că nu încerca cu apă rece. Dacă vei folosi apă rece, vei vedea că produsul are tendința de a se solidifica, iar asta se datorează unturilor hidratante pe care le conține.
Extractul de gălbenele, cu proprietăți calmante, ajută la menținerea unui echilibru corect al barierei pielii. Ceară de albine, untul de karitè și untul de cacao, în concentrație mare în formulă, previn senzația de uscăciune după clătire.
Eu aplic mai multe straturi până îndepărtez întreg machiajul (depinde de câte produse folosești), dar este eficient și îmi place mult că nu usucă pielea, dar nici nu lasă peliculă unsuroasă sau uleioasă. Tenul meu chiar este curat, se simte catifelat și fin după utilizare. Evit zona ochilor din simplul fapt că uneori durează prea mult să îndepărtez totul, dar nu mă ustură. Recomandarea mea ar fi să demachiezi câte un ochi pe rând, sau să o faci cu ochii închiși, dar nu strânși.
Metoda aceasta de demachiere presupune să te uzi până la coate și chiar mai sus, este puțin mai anevoioasă, dar dacă te demachiezi înainte să îți faci duș, nu văd nici un motiv pentru care nu ai încerca și un balsam demachiant. Un lucru care nu îmi place deloc este faptul că îmi văd chiuveta mereu unsuroasă și murdară (de la urmele de machiaj dizolvate), așa că este nevoie să o curăț mereu după ce mă demachiez. Vreau să încerc și celebrul demachiant de la Clinique – Take The Day Off, căci este deja pe lista mea, mai mult pentru a face o comparație între cele două variante.
La Pupa vei găsi produsul acesta în mai multe variante – pentru toate tipurile de ten, pentru ten sensibil și pentru ten mixt, iar prețul întreg este de 73 de lei. Este un produs cu risc scăzut de reacții alergice, testat dermatologic și oftalmologic, nu conține parabeni și este fabricat în Italia.
Ce îmi place la balsamul demachiant zero reziduri de la Pupa?
- este ușor de folosit
- are o cantitate generoasă și pare spornic
- dizolvă machiajul bine
- curăță tenul de impurități
- nu mă ustură ochii
- tenul devine curat, proaspăt și este catifelat
- conține uleiuri hidratante, așadar tenul nu va fi uscat sau agresat la demachiere
Ce nu îmi place la balsamul demachiant zero reziduri de la Pupa?
- nu îmi place că mă ud până la coate, dar altfel nu aș putea folosi produsul (se poate îndepărta și cu dischete demachiante, dar eu nu am încercat)
- lasă chiuveta cam unsuroasă și murdară, de la urmele de machiaj.
Ethylhexyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Beheneth-10, Cera Alba (Beeswax), Theobroma cacao seed butter, Cera Microcristallina, Polyethylene, Butyrospermum parkii (Shea) Butter, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Parfum (Fragrance), Camellia japonica Seed Oil, Cynara Cardunculus Seed Oil, Helianthus annuus seed oil, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Benzyl Salicylate, BHT, Euterpe oleracea fruit oil, Limonene, Alpha Isomethyl Ionone, Tocopherol.
- albastru – ingredient foarte bun, verde – ingredient bun, portocaliu – mediu, roșu – ingredient slab, negru – nu am găsit ingredientul.
Ai încercat să te demachiezi cu un balsam demachiant? Cum ți se pare această metodă? Te-am făcut curioasă să încerci balsamul demachiant zero reziduri de la Pupa?
* Unele linkuri din articol sunt de afiliere, însă dacă le accesezi, nu vei plăti nimic în plus la o posibilă comandă. Eu voi primi un mic comision din partea site-ului, iar ăsta este un mod de mă susține pe mine și blogul meu.
Mulțumesc pentru vizită și nu uita că orice părere contează! Te pup!
Eu pana acum de la Pupa am testat doar produse de machiaj, pe acesta sincera sa fiu nu l-am vazut ..probabil nu am fost eu atenta
Nu stiu cat de vechi este produsul la ei, insa sigur are cel putin jumatate de an.
hihi – ma bucur ca nu e complet “miss”. Eu ma machiez foarte putin la ochi de obicei (2 farduri crema si poaaaaaaate un mascara) asa ca la mine se demachiaza rapid.
Ce mi-a placut a fost ca si cand am folosit tus benefit, nu a trebuit sa frec super rau sa se duca. Eu nu am problema cu chiuveta – dar cine stie? Ma intreb daca nu are vreo legatura cu tipul de portelan din care e facuta, sau poate alte detalii de care nu-mi dau seama acum. 😀
Clinique mi se pare ca aluneca mult mai usor pe piele – si asta cred ca e cea mai mare diferenta dintre ele 2.
O fi si materialul, da, cine stie?!
O sa il incerc si pe cel de la Clinique, cu siguranta, candva 😀
Îmi plac foarte mult produsele e la Pupa, dar pe acesta nu l-am testat încă. Poate îl urmăresc și eu la o promoție. Nu am testat un produs stil balsam care să ajute la demachiere. Pare interesant conceptul. Mi-au plăcut mult și pozele tale vesele!
E fain, bland si eficient acest tip de demachiere. Insa putin enervant ca se intampla exact ca si la pasul cu gelul de curatare…te faci de apa pana sus, la coate :))
Multumesc!
Pupa nu am incercat inca, dar m-ai facut curioasa. Mie mi-a placut foarte mult Clinique Take the Day Off.
Inseamna ca esti obisnuita cu acest mod de demachiere si posibil sa iti placa si varianta de la Pupa! 🙂
Eu inca sunt fan si folosesc doar bifazicul de la Nivea. Nu mai energie sa incerc si alte produse…. desi ceea ce ai prezentat tu aici este foarte tentant!
Eu demachiant bifazic folosesc pentru ochi. Insa pe cel de la L’oreal il aplic si pe ten si imi place mult cum imi face tenul dupa utilizare.