Recenzie carte: Ură, prietenie, dragoste, căsătorie – Alice Munro

Bună draga mea!

A trecut mult timp de la ultima recenzie de carte pe care am realizat-o pe blog şi deşi nu sunt cea mai bună în a rezuma o carte pe care o citesc, încerc îmi exprim părerea despre ce citesc şi nu renunţ….poate îţi stârnesc totuşi puţin interesul cu privire la un anumit titlu sau poate tu deja ai citit cartea despre care scriu eu pe blog şi atunci sunt curioasă aflu şi părerea ta despre aceasta. Dee face de cele mai multe ori îmi notez titluri noi şi datorită ei, în mare parte, am început îmi cumpăr cărţi din librăria mea preferată, pe care sigur o ştii şi tu. Am reuşit strâng câteva titluri şi voi continua  fac asta, pentru este un mod plăcut de a-mi petrece timpul lung în RATB, atunci când merg la muncă şi când întorc acasă. Uneori nu pot concentra pentru sunt unii oameni bine voitori şi vorbesc tare la telefon, se ceartă sau au de împărţit ceva cu cineva. Iar atunci prefer închid cartea şi încerc calmez. Apropo de asta, ai vrea citeşti despre lucruri care enervează şi care scot din minţi? Lasămi în comentarii, să ştiu dacă te-ar interesa acest subiect! 🙂

Ură, prietenie, dragoste, căsătorie m-a cucerit datorită titlului, trebuie recunosc, însă atunci când am început o citesc, m-a dezamăgit puţin, pentru aşteptam sincer lapoveste, o poveste de dragoste între doi oameni care au evoluat în relaţia lor şi aşteptam până la finalul celor 410 pagini se căsătoarească. Se pare nu am citit prea multe şi prea bine recenziile acestei cărţi ce a primit în anul 2013 Premiul Nobel. Această operă surprinde însă o farsă realizată de două adolescente menită schimbe viaţă unei menajere.

recenzie-carte-ura,prietenie,dragoste,casatorie-lorysblogNu îmi pare rău am cumpărat-o, pentru este o carte scrisă bine, cu poveşti interesante. Toate personajele lui Alice Munro trăiesc cu regretul a ceea ce ar fi putut fie, al alegerilor pe care nu le-au făcut. Vei trăi alături de personaje 9 poveşti: istorie de familie, trăirile unei soţii bolnave de cancer, povestea unei sinucideri, dragostea de copii reaprinsă după mulţi ani…în toate poveştile se demonstrează în viaţă există speranţă, există o a două şansă şi există oameni care au curajul se reinventeze şi trăiască dincolo de eşecuri şi regrete.
Ai citit cartea? Te-am convins îi dai o şansă?

 Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer